Kuvapostaus: koirakamuilua kamuilutta

Oltiin viikonloppu sellaisessa vierumäkipaikassa. Siellä oli mamma ja iskä… ja veikka siellä oli myös, sitten oli serkkulikkanumerokaksi ja mummu. Ja Kaapo-kamu ja Ippe-kamu olivat mukana. Se oli semmoinen erilainen viikonloppu: vaikka Kaapo-kamu ja Ippe-kamu ei vieläkään mun kanssa leiki, niin sainpahan paljon hellyyttä, sylitystä ja silitystä.

img_1000
Ippe-kamu

img_1050

Ippe-kamu olisi mieluiten viihtynyt koko ajan mummun kainalossa rapsutettavana ja siellä se suurimman osan viikonloppua olikin. Ippe-kamu oli niin poissa tolaltaan siitä vierumäkipaikasta, ettei syönyt ennen kuin tänään aamulla, kun mamma tarjoili sille hieman maistiaisiksi mun ruokaa.

img_1057

Aina, kun joku meni terassille, me kamut jäätiin oven taakse tuijottamaan. Välillä joku meistä saattoi päästä mukaan ulkoilemaan, mutta kamalan vilpoinen ja kostea siellä vain oli.

img_1117
Kaapo-kamu

img_1131

Kaamo-kamu ei vieläkään pidä musta, mutta minäpä tykkään yhä Kaapo-kamun hännästä! Se on niin oiva pötkylä, että pakkohan siitä on kiinni ottaa, jos vaan saa. Mamma olisi halunnut meistä yhteispotretin, mutta me kamut oltiin hieman eri mieltä. Ainoa jotenkuten onnistunut kuva oli tällainen, josta minä olin jo hypännyt muihin hommiin.

img_1156

Tänään aamulla siellä vierumäkipaikassa sitten tuli valkoistamärkää maahan ja Kaapo-kamu on siitä aina kovin innoissaan. Serkkulikkanumerokaksi juoksenteli Kaapo-kamun kanssa pitkin pihaa ja veikkakin siihen hieman osallistui. Minä sen sijaan yritin pitää järjestystä yllä komentamalla hulivilejä terassilla, mutta eivät uskoneet, kurjat.

img_1157

Kerran se erehtyi hetkellisesti Kaapo-kamu minua hieman leikkiin kutsumaan, kunnes tajusi kuka siinä edessä oikein seisoo. Ippe-kamun kanssa Kaapo-kamu kuitenkin ihan vain vähäsen leikki, kunnes taas serkkulikkanumerokaksi laukkasi paikalle.

Sen pituinen se reissu. Nyt olen ihan kamalan väsynyt.

2 thoughts on “Kuvapostaus: koirakamuilua kamuilutta

Leave a Comment