Voihan ripuli!

image

Mulla on ollut vatsa kuralla melkein koko ajan. Välillä enemmän, välillä vähemmän. Mamma on turhautumisen partaalla. Se sanoo, että mä olen uskomaton. No… niinhän mä kyllä olenkin: Uskomattoman ihana. Uskomattoman upea. Uskomattoman cool.

Acana ja Orijen eivät sopineet mulle. Massu meni heti sekaisin ja mulla meni myös ruokahalu. MCT-öljyn mamma jätti pois jo ennen Acanan ja Orijenin lopettamista. Eilen illalla mulle aloitettiinkin sitten uusi ruoka, semmoinen kuin Golden Eagle Holistic Puppy. Kamalan vaikeita sanoja. Mamma sanoo, että se on englantia. “Golden eagle” on kuulemma “kultainen kotka” ja mamma sanoo, että kotka on lintu. Siis mitä? Syöttääkö mamma mulle nyt linnunruokaa?

No mutta varovaisen arvion mukaan mun masu tykkää tästä uudesta ruoasta enemmän. Ainakin tänään aamulla kakka oli kiinteetä. Ja hyvääkin se uusi ruoka on!

Mamma osti myös Nutrolin Iho & Turkki -öljyä. Daci mainosti sitä omassa blogissaan ennen kuin nukkui pois. Mamma ajatteli, että ehkä se on oikea valinta mun kaljuille länteille. Se on vähän skeptinen palmuöljyn suhteen, vaikka luottaakin mun Kasvattaja-Annelin neuvoihin.

Ai niin. Se mun piti myös sanoa, että mä olen jo niin lähelle sisäsiisti, että mamma uskalsi laittaa maton lattialle. Pissasin siihen jo kerran, mutta mamma ei ollut vihainen. Vihaiseksi se tulee vain, kun kaivelen ja revin mattoa. Mamma on kyllä kummallinen.

2 thoughts on “Voihan ripuli!

  1. Toivottavasti öljystä on sun turkille apua. Dacin tassuihin ja turkkiin ainakin antoi kiiltoa jo yhdenkin pullon jälkeen. Minäkin ihan uteliaisuuttani ostin pullon, mutta hyväksihän se osoittautui 🙂

    • Mun turkki on muuten ihan hyvä ollut aina, mutta mulla on noita kaljuja länttejä. On ne jo alkanut kasvaa karvaa taas. Ja mä hilseilen tosi paljon siitä öljystä huolimatta. Mamma sanoo, että se voi olla myös stressiperäistä, koska mä olen kuulemma stressipallo.

Leave a Comment