Kuvapostaus: Metsässä taas

IMG_3054
Uuden putken kunniaksi kuvat on tällä kertaa “normaalia suurempia”, joten kuvia klikkaamalla ne saa avattua jotakuinkin isommiksi. Ei tarvitse suurennuslasilla katsella.

Mamma osti uuden putken kameraansa. Ja koska mamma on luonteeltaan tosi malttamaton (kuulemma siinä asiassa oon tullut siihen), niin samantienhän sitä piti lähteä kuvailemaan. Onneksi mamma tykkää kuvailla mua, koska se tarkoittaa sitä, että minäkin pääsin ulkoilemaan. Kuvaamisen kannalta tosin on haastavaa, kun aurinko paistaa korkealta taivaalta. Mamma sanoo niin. Siispä mamma ei taaskaan ollut kovinkaan tyytyväinen kuviin. Sitä vastoin mun mielestä ne oli kaikki hienoja, koska niissä kuvissa oon minä! Ja minä oon H-I-E-N-O!

IMG_3017
Mamma yrittää opettaa mua poseeraamaan. Se haluaa kuulemma edes joskus musta yhtä hienoja pönötyskuvia kuin Jenny ottaa Kiira-kamusta. Mä en pysy kuulemma tarpeeksi aloillani.
IMG_3042
Voitte varmaan kuvitella, kuinka kamalan kova vauhti mulla oli, kun viimein pääsin tuonne metsään taas juoksentelemaan. Onneksi se mamman tauti ei kestänyt pitempään. Kolme päivää kotona on t-o-d-e-l-l-a liian monta päivää.
IMG_3073
Oon saanut vähän massua kadotetun massun tilalle.
IMG_3078
Ja kun on hyvä ruokahalu, jaksaa juosta metsässäkin paremmin. Mamma sanoi iskälle, että juoksin ainakin “miljuunaa”.
IMG_3117
Mun vasen kylki on kuulemma näyttelyainesta, mutta oikea ei. Oikeassa kyljessä mulla on edelleen se kalju läntti ja pakarakarvoitustakaan en olisi saanut jyrsiä lyhyeksi. En ymmärrä. Erkkariin en kuulemma pääse.
IMG_3155
Mun mielestä mun oike kylki on ihan yhtä vallan mainion näköinen – siinä missä se vasenkin.
IMG_3164
Ja poseeraamisestahan mä en välitä. Joskin mamma pystyy nykyään jo huijaamaan mut vaikka minkä päälle seisomaan – kunhan vaan panokset on oikeat, muun muassa namit.
IMG_3178
Kaikkia ihania hajuja on tuo meidän metsä täynnä, vaikka ei siellä koskaan ketään näy. Paitsi pörriäisiä, joita ei saa syödä ja jotka surisevat karkuun.
IMG_3210
Yhtäkkiä mä kasvoin lenkillä ihan valtavasti. Melkein kuusen korkuiseksi!
IMG_3227
…mutta unohdin koko jutun, koska näin pörriäisiä. Paljon. Ihania. Pörriäisiä. Yritin niitä ottaa kiinni. Karkuun menivät.
IMG_3255
Jokaisen pörriäisen välissä piti juosta hakemaan mammalta namia.
IMG_3282
Ja kun lähestyttiin kotipihaa, jouduin remmiin. Kuulemma siksi, etten taas hyöki jonkun naapurin avoimesta ovesta sisään. Eipä se ovi tällä kertaa auki ollutkaan. Sen sijaan näin jotain muuta mielenkiintoista…
IMG_3291
…Näin nimittäin lapsia. Pahaksi onneksi olivat tuttuja. Kävin minä silti pussaamassa.

2 thoughts on “Kuvapostaus: Metsässä taas

Leave a Comment