Kuvapostaus: Kesäpäivät

IMG_5273

Tänään lauantaina (ihmisaikamittarin mukaan olemme jo sunnuntain puolella) oli ihkaoikean lunniskerhon kesäpäivä. Mamma sanoi, että sitä se nimenomaan oli, KESÄpäivä: vuoroin vettä, vuoroin aurinkoa, vuoroin tuuli, vuoroin tyven. Enää puuttui kuulemma tuskallinen helle ja lumisade.

IMG_5339

Oli kavereita. Oli juoksemista. Oli ihmisiä. Oli lauantaimakkaraa – mamman taskussa. Oli tyttöjä. I-HA-NI-A tyttöjä. Tykkäsin niistä kaikista. Hieman jäi ihmetyttämään, miksi tytöt ei tykännyt musta, vaikka olen mitä hurmaavin herrasmiespoika (kuulemma en).

IMG_5511

Ja koska en, iskä-julmuri pudotti mut veteen! Se oli kuulemma jäähyn paikka. Taaskaan en ymmärtänyt miksi. Mamma sanoo, että ne on ne hormonit. Mamman mukaan mä olen hormonihyrrä. Se kertoo kaikille sen tutuille, että musta on tullut kamala nuksautteleva peto. En edes tiedä, mitä se semmoinen nuksauttelu on, joten mamman on pakko puhua paltuuuria.

IMG_5544
Eikös se tämä herra ole aika paljon Mûmakin näköinen?

Minä kovasti pusuttelin niitä tyttöjä. Enimmäkseen takapäästä. Ai, että tyttökoiruut maistuu hyvälle! Välillä kävin maistelemassa niiden pissituoksujakin. Poikia minä mieluummin yritin pussailla kuononpäästä – vaikka kyllä minä vähän kurkin ja nenäilin, että kenellä mahtaa olla isoimmat.

IMG_5596

Ei tainnut olla mulla. Yhtään ei mun ensirakkauteni nimittäin kiinnostunut musta. Ei vaikka yritin rakkauslaulujakin sille luritella.

IMG_5604

Kun en kerran puumaseuraa saanut, jatkoin markkinoiden katsastelua ja mitä mä löysinkään! Ihanan pienenpienen pikkuprinsessan!

IMG_5625

Manu puolestaan rakasti mua edelleen yhtä paljon kuin viime syksynä. Ja kun ei pikkuprinsessasta ollut mun kanssa leikkimään, aloin sitten vähän lämmetä perässä roikkuvalle ihailijalleni.

Manun äipykkä tarjosi maistiaiseksi viiriäisenmunia. Se oli hyvin epäilyttävä juttu. Se muna. Varovasti ensin vähän leikin sillä ja sitten hieman maistelinkin. Manu kävi syömässä loput – kun mun silmä vähän vältti.

IMG_5941

Manun kanssa me vähän yritettiin leikkiäkin. Ei se ihan mennyt kuin römssöössä – niin kuin iskällä on tapana sanoa – mutta ihan kivaa meillä kuitenkin oli.

IMG_6054

Mä sain myös kokeilla ekaa kertaa semmoista koiraliikuntaa. Sen nimi on akiliti. Se oli ihan hauskaa, vaikka ensin en oikein ymmärtänyt, mitä mun veikka haluaa multa. Veikka mua siinä akilitissa enemmän ohjasi, mamma vaan seisoi kameransa takana – kuten aina. Juoksukilpailussa tulin kolmanneksi! Sain palkinnoksi ihanan patukkalelun ja vähän jotakin syötävää.

IMG_6182

Kaiken kaikkiaan mulla oli tosi mukava päivä. Kavereita. Kisoja. Kavereita. Juoksua. Kavereita. Metsä. Kavereita. Lauantaimakkaraa. Kavereita. Meen siis toistekin! Koska kavereita! Enkä juuri välitä siitä, jos mamma mutisee vastaan.

2 thoughts on “Kuvapostaus: Kesäpäivät

Leave a Comment