Mimmi

10437445_10153434936653838_1333436836311780390_n
“Kuru-selfie”

Tämän kirjoittelijansa riemuksi kirjoitetun blogin takaa löytyy nuori nainen tai kaiketi ainakin sen tapainen plikka, joka samoilee elämänsä ensimmäisessä varsinaisessa ikäkriisissä kohti aikuisuuden epämääräistä käsitettä. Nimikin hänellä on – sinä voinet häntä kutsua Mimmiksi.

**

Koti minulla on rivitalon päätyhuoneistossa, tuossa ahtaassa, itse sisustamassani kolmiossa, jonka neliöt jaan avomieheni ja meidän 8-vuotiaan poikamme, sekä kanin ja Ketunpojan kanssa. Tohvelieläimen kanssa samalla kehitysasteella oleva sisustussilmäni on onnistunut luomaan kutakuinkin esittelykelpoisen ja omaa esteettistä mielenrauhaani hivelevän kokonaisuuden. Epätäydellisyyskin on täydellisyyttä.

Harrastaa en oikeastaan osaa (työpäivän jälkeen vain lapsi ja elukat saavat minut liittymään sohvalta oman elämäni tapahtumiin), vaan siitä huolimatta tai ehkäpä juuri siksi minulla on nykyaikainen deeiigeeiikamera ja intohimo kirjoittamista kohtaan. Näistä aineksista onkin syntynyt hyvin työlästä luettavaa sisältävä blogi – lähinnä Ketunpojan elämästä kertova ja haamukirjoittajana kirjoitettuna.

Tämän sivun lopusta voit selata muutamia vuosien varrella ottamiani kuvia, joiden kohteena ei välttämättä ole omat lemmikit, kuten muualla tässä blogissa. En kuitenkaan lupaa, etteikö kyseisessä albumissa joitakin karvayksilöitä (kesyjä tai villejä) esiintyisi.

Toivottavasti viihdyt blogissani – edes osittain ja pienen hetken.

 kombo

Kurkkaa myös serkkuni blogi Kiira ja kiharat! 😉

Leave a Comment